Harmonija savršenog odnosa čoveka i psa

Radionica: Sam svoj grumer

Psi su naši najbolji prijatelji, koji žive s nama u domu, često i spavaju u našem krevetu. Kako bi nam kuća bila čista, a porodica zdrava, važno je da znamo da pravilno brinemo o higijeni psa. Zato smo osmislili ovu trodnevnu radionicu? 

Ideja

Često imamo probleme koje se tiču krzna psa. Da li je ono previše suvo? Koliko se linja? Kako to smanjiti? Koliko često treba da ga kupamo? Kako da se ne plaši vode?

Verovatno ste na internetu nalazili gomile trikova i često činili ono što je logično, ali to nije davalo željene rezultate ili je bilo previše komplikovano. U negovanju dlake psa nije ništa onakako kako na prvi pogled izgleda, ali što je još važnije imati urednog  psa je vrlo jednostavno.  

Zašto ova radionica? 

Sasha Riess je u grumingu više od tri decenije, a tokom poslednje je razvio školu za profesionalne grumere, koji neguju pse širom sveta. Ova radionica je nastala ukrštanjem iskustav vlasnika i grumera, kako bi se otklonile sve nedoumice i mitovi o krznu pasa. 

Šta ćete naučiti? 

- Pravilno održavanje psa 
- Kupanje, feniranje i osnovne tehnike gruminga 
- Osnove psihologije i ponašanja pasa 

Da li mogu da povedem psa sa sobom?

Naravno, ovo je radionica na kojoj ćete sve što učite odmah primeniti na svom psu. Za nas je pas najbolji učitelj života, pa nam je njegova pomoć od velikog značaja? Posle ove radionice će vaš pas biti čist i sređen. 

Kada?

Radionice počinju subotom i završavaju se u nedelju. Koncipirane su tako da svaki učesnik ima dovoljno vremna da nauči sve što je potrebno i da to primeni. Učesnici pre početka radionice dobijaju sav potreban materijal, kako bi mogli da se adekvatno pripreme i najbolje iskoriste vreme na samoj radionici. 

Datumi:  

 

2 - 3. marta 2019. 

9 - 10. mart 2019. 

 

20 - 21. april 2019. 

4 - 5. maja 2019.

18 - 19. maja 2019. 

1 - 2. jun 2019. 

 

Prijava 

Da biste se prijavili popunite formular na ovom linku

Najbolje je da se na radionicu prijavite najmanje nedelju dana pre njenog održavanja, kako biste imali vremena da pogledate sav materijal. 

Koliko košta? 

Cena radionice je 3.000 dinara.