Sasha Riess International College – Sasha Riess Elysium

Sasha Riess International College

 

Imam veliko zadovoljstvo da vas obavestim da je Sasha Riess Academy prerasla u Sasha Riess International College sa sedrštem u Los Anđelesu u Kaliforniji. 
Save the Dogs je program koji predstavljaju krunu našeg  rada sa psima, istraživanja  i saradnje sa najvećim stručnjacima iz celog sveta na polju nege pasa od preko 30 godina. 
Programi se mogu pratit online, na srpskom ili engleskom jeziku. 
Pokazalo se da grooming kao nega pasa, predstavlja samo maleni delić ove velike slagalice, i da je u današnjem vremenu skoro nemoguće izgraditi ili održati biznis koji nije zasnovan na sveobuhvatnoj nezi pasa koji za cilj ima dugovečnost i srećan život psa pored čoveka. 
Gruming koji mi poznajemo, polako pod uticajem programa Zelenih partija u svetu, postaje sve više izložen kritici jer je kroz njihovu agendu okarakterisan kao "zlostavljanje" životinja.
Prilagođavanje novim trendovima koje u javnosti stvaraju politiičari kroz lobiranje u zakonodavnom delu vlasti, jasano je pokazao svoje lice u Nemačkoj i Austriji, a pritisak na FCI, AKC, i UK su ogromni da obustave izložbe pasa kao promociju procene vrednosti pasa kroz lepotu. 
Došli smo na raskrsniicu, i pitanje je vremena kada će samo oni koju su spremni uspeti da se prilagode zakonskim okvirima kojima će nega pasa biti zakoknom ustrojena.
Sa druge strane onima koji se pripreme za ove promene na vreme, ostaće ogromo tržište koje će trebati usluge neke nove profesije. 
Zato naš novi program objedinjuje sve komponente neophodne nege, koja za primarni fokus ima dobrobit pasa i porodice u kojoj žive, i sve u skladu sa zakonima o dobrobiti životinja i UN rezolucije 70-1 "Transformacija sveta u kojem živomo, Plan za održivi život na planeti do 2030" koji dovodi u vezu odnos čoveka prema životiinjama sa održivošću života kakav poznajemo uopšte: 
Program izučava kao zasebna poglavlja u sklopu celine sledeće elemente: 
1. komunikaciju i ponašanje pasa  
2. Ishrana i nutricioniczam 
3. higijena i ulepšavanje 
Obuhvaćeno jedinstvenim programom: Ekspert za Negu Pasa - diploma program 
Ovaj program namenjen je svima koji žele da usavrše svoje poslovanje i prerastu iz gruming salona u Akreditovani Centar za Negu Pasa koji nude sveobuhvatnu uslugu od organizovanja predavanja o ponašanju pasa i ispravnoj komunikaciji, nutricionističke usluge izrade jelovnika i preporuke suplementacije kao i konačno gruminga kao usluge, Na ovaj način znanjem ćete biti u prilici da klijentima obezbedite mesto na kojem će moći da dobiju sve neophodne informacije i usluge kada je u pitanju potpuna nega pasa. 
Ukoliko se već bavite grumingom, dodatak kroz nutricioniističke usluge i usluge komunikacije i ponašanja pasa, moćićete da svojim postojećim klijentima ponudite proširenje usluga koje imaju za cilj bolji odnos sa psima i dugovečnijii život. 
Pogledajte prezentacju programa 
Dobrodošli svi

 

Sasha Riess International College: Prjava