Analiza Kvaliteta – Sasha Riess Elysium

Analiza Kvaliteta

Na razvoju i usavršavanju formule radili smo predano preko 4 godine. Koristeći se iskustvom od preko 25 godina. 

Srećni smo što smo uspeli da razvijemo potpuno novi koncept nege pasa i uvedemo revolucionarne formule kozmetike koje su u nekim slučajevima preko 750% bolje od najprodavanijih kozmetičkih linija koje se danas nalaze  na tržištu. Kvalitet formulacije i njenu inovativnost potvrdio je Institut za Opštu i Fizičku Hemiju u Beogradu. Naša kozmetika je sa  ponosom potpisana " Formulisano i Proizvedeno u Srbiji"

 

Do ovih revolucionarnih odkrića došli smo slučajno, fokusirani na rezultate, konstantno smo tragali za savršenom kombinacijom sastojaka. Kada smo konačno dobili željene rezultate, i uporedili ih sa najboljim brendovima na svetskom tržištu, ispostavilo se da imamo revolucionarnu prednost, koju smo potvrdili patentnim zahtevom pred nadležnim institucijama u Srbiji i svetu. 

Analiza formule šampona radjena je u odnosu na najprodavanije premijum proizvode u svetu, kao i jedan popularan proizvod domaćeg proizvodjača,  u poštovanju odnosa zdrave i dobre konkurencije, imena brendova korištenih u analizi su poverljiva informacija. Komparativna analiza uradjena je sa ciljem kvalitativne analize konkurencije koja je uobičaena industrijska praksa. 

 

Izveštaj Instituta za Opštu i Fizičku Hemiju Univerziteta u Beograu: